ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – Μ. ΑΓΑΘΩΝΟΣ – ΥΠΑΤΗ – ΒΕΛΟΥΧΙ – ΒΟΛΟΣ 3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : DSB792
Κατηγορία : 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
Προορισμός : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ
Λεπτομέρειες

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25 & 26/10/2020

ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΥΠΑΤΗ – Μ.ΑΓΑΘΩΝΟΣ – ΛΟΥΤΡΑ ΥΠΑΤΗΣ –ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ. 350 ΧΛΜ. Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00, στάση για καφέ στα Τέμπη. Άφιξη στην Μ.Αγάθωνος, προσκύνημα και χρόνος ελεύθερος. Στην συνέχεια στάση στην Υπάτη, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς γεύμα και αναχώρηση για Λουτρά Υπάτης χρόνος ελεύθερος για καφέ. Αναχώρηση, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. . Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Διανυκτέρευση.


ΗΜΕΡΑ 2η : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – Μ.ΠΡΟΥΣΟΥ 70 ΧΛΜ. Πρόγευμα και αναχώρηση για τη Μ. Προυσού. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για να παρακολουθήσουμε την λειτουργία. Στην συνέχεια επίσκεψη στο μικρό Χωριό, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το απόγευμα ελεύθερο στους εκδρομείς. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι. Διανυκτέρευση.


ΗΜΕΡΑ 3η : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΒΕΛΟΥΧΙ 30 ΧΛΜ.. Πρόγευμα και αναχώρηση για το μαγευτικό Βελούχι. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για καφέ στο hotel Μοντάνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο . Το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς. Διανυκτέρευση.


ΗΜΕΡΑ 4η : ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ. 400 ΧΛΜ. Πρόγευμα και αναχώρηση για Βόλο. Άφιξη και χρόνος ελεύθερος για βόλτα και γεύμα στην πόλη. Αναχώρηση για Θες/νίκη με στάση για καφέ στα Τέμπη. Άφιξη στην Θες/νίκη αργά το απόγευμα.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 105  €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 85 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΟΑΕΔ  60 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΟΓΑ 70 €


ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 160  €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 125 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΟΑΕΔ  85 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΟΓΑ  100 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: -Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας. –Τις περιηγήσεις ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα. – Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο LECADIN με πρωινό. – Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.


Δεν περιλαμβάνει ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  σαν προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων. Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών