ΛΕΥΚΑΔΑ 2 & 3 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : PQQ793
Κατηγορία : 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΛΕΥΚΑΔΑΣ
Προορισμός : ΝΙΚΙΑΝΆ
Λεπτομέρειες

 

 


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 26 & 27/10/2020

ΗΜΕΡΑ 1η  :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΣΟΒΟ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΛΕΥΚΑΔΑ 489 χλμ

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00  για Λευκάδα δια μέσου Κλειδί ( στάση για καφέ), Γρεβενών, Μετσόβου ( στάση για 40 λεπτά), Ιωαννίνων, επόμενη στάση στην Πρέβεζα για βόλτα και γεύμα.   Άφιξη στην Λευκάδα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς δείπνο και βόλτα στο γραφικό Νυδρί.. Διανυκτέρευση.


ΗΜΕΡΑ 2η : ΛΕΥΚΑΔΑ – ΝΥΔΡΙ / κρουαζιέρα ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΗΣΑ – ΙΘΑΚΗ - ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το κοσμοπολίτικο Νυδρί, απ’ όπου θα πάρουμε το καράβι για την προαιρετική κρουαζιέρα μας στο Σκορπιό, το νησί του Ωνάση, στη σπηλιά του Παπανικολή και στη Μαδουρή το νησί του Βαλαωρίτη ( Πριγκηπονήσια) και εφόσον το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες η κρουαζιέρα μας θα γίνει μεγαλύτερη και θα επισκεφθούμε και το Φισκάρδο της Κεφαλονιάς και το Κιόνι της Ιθάκης. Επιστροφή στο Νυδρί. Κατευθυνόμαστε στο ξενοδοχείο μας , δείπνο και  βόλτα στην πόλη της Λευκάδας.


ΗΜΕΡΑ 3η  : ΛΕΥΚΑΔΑ – ΠΑΡΓΑ – ΙΩΑΝΝΙΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (540 χλμ)

Πρόγευμα. Ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε κομμάτια της Θεσπρωτικής  γης. Πρώτος σταθμός η Πάργα καταπράσινη με το βενετσιάνικο κάστρο της, το νησάκι της Παναγίας μας περιμένει. Χρόνος ελεύθερος.  Συνεχίζοντας τη διαδρομή μας καταλήγουμε στη θρυλική πόλη των Ιωαννίνων. Στα σκιερά πλατάνια του Μώλου μπορούμε να γευματίσουμε (εξ ίδιων) η να επισκεφτούμε προαιρετικά στο νησάκι της Κυρά Φροσύνης. Επιστροφή. Κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις φτάνουμε στη πόλη μας.   


ΤΕΛΟΣ   ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 2 ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  90 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 65 €


ΤΙΜΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:  140 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  90 €


ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ  ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

-Η μεταφορά  με πούλμαν  του γραφείου μας.

-Οι περιηγήσεις που αναφέρονται  στο πρόγραμμα .

-Αρχηγό  συνοδό του γραφείου μας.

-Διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο.

-ΗμιδιατροφήΔεν περιλαμβάνει ότι  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  σαν προαιρετικό. Εισόδους  μουσείων, νυκτερινών κέντρων. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών