ΚΕΡΚΥΡΑ 4,5 & 6 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : QKE949
Κατηγορία : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ - ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Προορισμός : ΠΟΝΤΙ - ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ
Λεπτομέρειες

 

 

Αναχωρήσεις:

12/07, 17/07, 26/07, 02/08, 08/08, 13/08, 23/08, 30/08, 06/09, 13/09 & 20/09

1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 470 χλμ.

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 για Ηγουμενίτσα δια μέσω Βέροιας, Γρεβενών ( στάση για καφέ ),  Ιωαννίνων. Άφιξη  στην Ηγουμενίτσα επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κέρκυρα, άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ: ΜΟΝ ΡΕΠΟ – ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ – ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μον Ρεπό όπου θα επισκεφτούμε τους κήπους και προαιρετικά το μουσείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το νότιο τμήμα του νησιού, Πέραμα, Μπενίτσες, Μοραΐτικα και στάση στον Αγ. Γεώργιο ( χωριό στη νοτιοδυτική ακτή ). Χρόνος ελεύθερος και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ ( ΞΕΝΑΓΗΣΗ ) – ΑΧΙΛΛΕΙΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Επίσκεψη στο Βρετανικό Παλάτι, το Ναό – Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο. Στη συνέχεια αναχώρηση για το Γαστούρι, ένα όμορφο χωριό που στην κορυφή του λόφου βρίσκεται το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Ξενάγηση στο Αχίλλειο και Αναχώρηση για Γλυφάδα, την καλύτερη παραλία του νησιού. Χρόνος ελεύθερος και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΚΑΝΟΝΙ – ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ωραιότερο κομμάτι της Κέρκυρας την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου που ιδρύθηκε το 1225, το τωρινό κτίσμα είναι του 18ου-19ου αι.  Χρόνος ελεύθερος και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.  Το απόγευμα αναχώρηση για το Κανόνι στην νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της Ελλάδος με θέα τα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας  Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΑΡΓΑ – ΠΑΞΟΙ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή στην Πάργα και τους Παξούς. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο και δείπνο. Το βράδυ επίσκεψη στην πόλη. Διανυκτέρευση.

6η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ –  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το λιμάνι της Κέρκυρας, επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα. Άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις στο Μέτσοβο για γεύμα και στα Γρεβενά για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ : 190 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ : 235 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 6 ΗΜΕΡΕΣ : 280 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- Τη μεταφορά με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.

- Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό.

- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

- Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Saint Nicholas Hotel  3*  (Γουβιά).

- Tο πρόγευμα καθημερινά στο ξενοδοχείο

- Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα   -Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη


ΣΤΟ 5 ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η 5η  ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

ΣΤΟ 4 ΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η 5η  ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η  ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Της 4ης  ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΗΜΕΡΑ


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών