ΜΥΤΙΛΗΝΗ ( ΑΠΟ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ)

Κωδικός : ZER246
Κατηγορία : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ - ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΛΕΣΒΟΥ
Προορισμός : ΒΑΤΕΡΑ
Δωμάτια : 2
Λεπτομέρειες

ΗΜΕΡΑ 1η: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΙΒΑΛΙ.

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 06.30 δια μέσου Μαλγάρων, Καλλίπολης Τσανάκαλε στάση για γεύμα και επίσκεψη – περιήγηση στις αρχαιότητες της μυθικής Τροίας ( το αρχαίο Ίλιον) όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη, το αντίγραφο του Δούρειου Ίππου. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Αιβαλί. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2η: ΑΙΒΑΛΙ - ΠΕΡΓΑΜΟ-ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για να επισκεφτούνε την Πέργαμο επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και επιστροφή στο Αϊβαλι. Θα επισκεφτούμε τα Μοσχονήσια και στην συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για περιήγηση και γεύμα στο Αϊβαλί. Το απόγευμα θα επιβιβαστούμε στο πλοίο και θα αναχωρήσουμε για την Μυτιλήνη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3η:ΜΑΝΤΑΜΑΔΟΣ - ΑΓ.ΡΑΦΑΗΛ - ΠΕΤΡΑ - ΜΟΛΥΒΔΟ χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Αγ.Ραφαήλ, επίσκεψη στην Μονή και προσκύνημα, θα σταματήσουμε στο Πεταλίδι για να απολαύσουμε το μπάνιο μας. Αναχώρηση για Μανταμάδο όπου βρίσκεται η ανάγλυφη εικόνα των Παμμεγίστων Ταξιαρχών ( πολιούχων του νησιού ), είναι μοναδική στο είδος της φτιαγμένη από πηλό και αίμα, προσκύνημα στην μονή. Αναχώρηση για Πέτρα άφιξη και επίσκεψη στην Παναγία την Γλυκοφιλούσα ( 114 σκαλιά πάνω στο βράχο ) και το Ναό του Αγ.Νικολάου χρόνος ελεύθερος και στην συνέχεια αναχώρηση για Μήθυμνα ή Μόλυβδο όπως είναι γνωστή, με την καταγάλανη θάλασσα και το Βενετσιάνικο κάστρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο το απόγευμα, δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4η: ΑΓΙΑΣΟ- ΠΛΩΜΑΡΙ 100 χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Αγιάσο το μεγαλύτερο κέντρο αγγειοπλαστικής και ξυλογλυπτικής, εδώ βρίσκεται η περίφημη εκκλησία της Παναγίας με το αξιοθαύμαστο τέμπλο, η εικόνα της Παναγίας είναι φτιαγμένη από πρόσμιξη μαστίχας και κεριού, προσκύνημα αναχώρηση για το Πλωμάρι άφιξη και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για μπάνιο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και γεύμα. ξεκούραση και το απόγευμα χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς Το βράδυ προαιρετικό γλέντι.

ΜΕΡΑ 5η: ΜΥΤΙΛΗΝΗ χμ.

Πρόγευμα και Στην συνέχεια επίσκεψη στην πόλη της Μυτιλήνης όπου θα έχουμε χρόνο για να περιηγηθούμε την πόλη και τα αξιοθέατα της. Θα επισκεφθούμε το μουσείο μοντέρνας τέχνης Τεριάν και το περίφημο μουσείο του λαϊκού μας ζωγράφου Θεόφιλου στην Βάρια, θα επιστέφουμε στην Μυτιλήνη για καφέ βόλτα και ψώνια. Γεύμα και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα ελεύθερο στους εκδρομείς. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6η: ΣΙΓΡΙ - ΕΡΕΣΣΟΣ - Μ. ΛΕΙΜΟΝΟΣ 220 χμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για Καλλονή στάση για καφέ ( ονομαστή για τα τυριά και τις παστές σαρδέλες ). Στην συνέχεια επίσκεψη στην Μονή Λειμόνος χρόνος ελεύθερος για προσκύνημα και επίσκεψη στο μουσείο. Αναχώρηση για Ερεσό και στάση για μπάνιο, επίσκεψη στο μουσείο. Αναχώρηση και άφιξη στο Σίγρι, επίσκεψη στα μοναδικά στον κόσμο απολιθωμένα δέντρα.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 7η ΒΑΤΕΡΑ – ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Πρόγευμα και μέρα ελεύθερη για τους εκδρομείς μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στην  παραλία ή να επισκεφθείτε την πόλη της Μυτιλήνης. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ξεκούραση.

ΗΜΕΡΑ 8η: ΜΥΤΙΛΗΝΗ - ΑΙΒΑΛΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Πρόγευμα και επιβίβαση στο πλοίο για αναχώρηση για το Αϊβαλί. Άφιξη και αναχώρηση για  Θεσσαλονίκη μέσο Τσανάκαλε, Κεσσάνης,  στάση για γεύμα καθ΄ οδών . Διέλευση συνόρων Κήπων, στάση περιφερειακά στην Ξάνθη για καφέ.. Το βράδυ άφιξη στην Θεσσαλονίκη.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟΝ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ

ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

- Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με ημιδιατροφή σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

- Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας σύμφωνα με το πρόγραμμα.

- Ξεναγήσεις – περιηγήσεις συμφωνά με το πρόγραμμα .

- Έμπειρο αρχηγό καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού..

- Τα εισιτήρια του πλοίου από Αϊβαλί – Μυτιλήνη – Αϊβαλί.

- Τα εισιτήρια του πλοίου από Καλλίπολη – Λάμψακος  A/R.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, εισόδους μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

 


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών