ΕΥΒΟΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : TQF455
Κατηγορία : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ - ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΕΥΒΟΙΑ
Προορισμός : ΑΙΔΗΨΟΣ
Λεπτομέρειες

 

4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ


ΑNAXΩΡΗΣΗ   23/12/2018


ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ –ΧΑΛΚΙΔΑ- ΑΓ.ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ (550χλμ.) : Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ) Λαμίας, Χαλκίδας, στάση για καφέ και βόλτα στην παραλία.  Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα και γεύμα. Αναχώρηση και άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και Δείπνο. Διανυκτέρευση.


ΗΜΕΡΑ 2η : ΟΣΙΟΣ ΔΑΥΙΔ (60χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό από το οποίο θα πάρουμε, αφού προσκυνήσουμε χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς και στην συνέχεια επίσκεψη στην Λίμνη για καφέ.  Το μεσημέρι επιστροφή στο ξενοδοχείο, γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην σπηλιά του Σίλα και στα λουτρά Το βράδυ προαιρετικό Χριστουγεννιάτικο Δείπνο.  Διανυκτέρευση.


ΗΜΕΡΑ 3η : ΙΣΤΙΑΙΑ ( 40χλμ.) Πρόγευμα και αναχώρηση  δια μέσο πύργου, Ωρεών (στάση για καφέ) και άφιξη στην Ιστιαία εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο για γεύμα και ξεκούραση. Το απόγευμα ελεύθερο χρόνο στην παραλία της Αιδηψού. Διανυκτέρευση.


ΗΜΕΡΑ 4η : ΑΙΔΗΨΟΣ - ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 320 χλμ. Πρόγευμα και χρόνος αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ σε χωριό της περιοχής. Αναχώρηση για  Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.


ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ: 185 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΩΣ 10/12/2018 ΤΙΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ 165 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας

Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο με πρωινό

Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

Τα εισιτήρια του F/B για Αγιόκαμπο – Γλύφα

• Τρία γεύματα σε ταβέρνα.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων. 


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών