ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ ΝΟΒΙΣΑΝΤ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : HQJ932
Κατηγορία : ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ - ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΣΕΡΒΙΑ
Νομός : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙΟΥ
Προορισμός : ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Λεπτομέρειες

 

 


ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ :  23, 27/12/2018   &  03/01/2019

1η  μέρα :  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (600 χλμ.)

Συγκέντρωση στο γραφείο μας και αναχώρηση στις 05.00. Διέλευση από τα σύνορα Ευζώνων και άφιξη στο Βελιγράδι, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Πρώτη γνωριμία με την όμορφη πόλη και το γραφικό κέντρο της, θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στα γραφικά δρομάκια και προαιρετική κρουαζιέρα στους ποταμούς Σάββα και Δούναβη. Δείπνο στο ξενοδοχείο και ξεκούραση.

2η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και ξενάγηση στην υπέροχη πόλη που βρίσκεται στην συμβολή του Σάβα και του Δούναβη, όπου θα δούμε την κεντρική οδό Κνεζ Μιχαήλοβα, το μεσαιωνικό κάστρο  Καλεμέγκνταν, τον Πύργο Νebosja που ήταν η φυλακή και τόπος θανάτου του Ρήγα Φερραίου, την παλιά πόλη Κόσαντσιτς με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια, την Μητρόπολη,το Αρχοντικό της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσας, την κεντρική πλατεία Δημοκρατίας με το άγαλμα του πρίγκιπα Μιχαήλ, το Εθνικό Θέατρο, το Εθνικό Μουσείο, το Κοινοβούλιο και το συντριβάνι Τεράζιε και τον Ναό του Αγίου Σάβα (μεγαλύτερος των Βαλκανίων). Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για να επισκεφθείτε τα εμπορικά κέντρα της αλλα την ανοιχτή αγορά της πόλης. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και προαιρετική διασκέδαση στη Σκαδάρλια παλιά μποέμικη περιοχή με γραφικά εστιατόρια και παραδοσιακή ζωντανή μουσική.

3η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ – ΝΟΒΙΣΑΝΤ – BΕΛΙΓΡΑΔΙ  (180 χλμ.)

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Νόβισαντ την «Αθήνα της Σερβίας»,  όπου θα δούμε το επιβλητικό κάστρο, το Δημαρχείο και θα γνωρίσουμε την κομψή πρωτεύουσα της επαρχίας Βοϊβοντίνα. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη για βόλτα και προαιρετικό γεύμα. Επιστροφή στο Βελιγράδι και θα γνωρίσουμε την περιοχή Dedinje με τις βίλες και το Παλάτι του Καρατζώρτζεβιτς, την περοχή Zemum στο Νέο Βελιγράδι. Ελεύθερος χρόνος στη διάθεσή σας για αγορά και βόλτα στην πόλη. Το βράδυ  δείπνο στο ξενοδοχείο και προαιρετική διασκέδαση.

4η  μέρα :  ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (600 χλμ.)

Πρωινό, ελεύθερος χρόνος στην αγορά της πόλης και στη συνέχεια αναχώρηση για το ταξίδι της επιστροφής. Μέσω Νίς , σύνορα Ευζώνων και με καθ΄οδόν στάσεις για ξεκούραση, άφιξη το βράδυ στη Θεσ/νικη.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ QUEEN ASTORIA HOTEL : 199 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Τις μεταφορές υπερυψωμένο πούλμαν  του γραφείου μας

- Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχεία QUEEN ASTORIA 4*  με ημιδιατροφή.

- Τις ξεναγήσεις, περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

- Τοπικούς ελληνόφωνες ξεναγούς.

- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείων.


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών