ΜΕΣΣΗΝΗ - ΑΡ. ΟΛΥΜΠΙΑ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΟΡΩΝΗ – Σπήλαιο ΔΙΡΟΥ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : UTU779
Κατηγορία : 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Προορισμός : ΜΕΣΣΗΝΗ
Λεπτομέρειες

 

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 24/10/20

ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΓΡΕΒΕΝΑ – ΑΡΤΑ -  ΜΕΣΣΗΝΗ 724 χλμ. . Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 δια μέσου Γρεβενών (στάση για καφέ), Χάνι Τερόβου (στάση για 30 λεπτά), Αντίρριο ( στάση για 30 λεπτά), Καϊάφα ( στάση για 30 λεπτά).  Αναχώρηση και άφιξη στην Μεσσήνη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στην Μεσσήνη. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η : ΠΥΛΟΣ – ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ 130 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για την Πύλο, όπου θα περιηγηθούμε την όμορφη παραλιακή πόλη και το μουσείο της. Επόμενη στάση η Μεθώνη με το καλά διατηρημένο ενετικό φρούριο, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα. Στην συνέχεια αναχώρηση και άφιξη στην Κορώνη, γεύμα και χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε την πόλη. Επιστροφή στην Μεσσήνη, ξεκούραση και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η :ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ – ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 160 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αγ. Θεοδώρα, προσκύνημα και στην συνέχεια επίσκεψη στην Μεγαλόπολη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Αναχώρηση για Καλαμάτα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Μετά το γεύμα περιήγηση και ψώνια στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, επιστροφή στο ξενοδοχείο  το απόγευμα και ξεκούραση.     Το βράδυ βόλτα σε κοντινό παραθαλάσσιο χωριουδάκι. Διανυκτέρευση

ΗΜΕΡΑ 4η : ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ 250 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μυστρά, επίσκεψη στο κάστρο και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Σπάρτη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και βόλτα στην πόλη. Επόμενη στάση στο σπήλαιο του Διρού όπου θα έχουμε χρόνο για να το επισκεφτούμε. Αναχώρηση για την Αρεόπολη όπου θα γευματίσουμε. Μετά το γεύμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Μεσσήνη με ενδιάμεση στάση για  καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5η : ΜΕΣΣΗΝΗ - ΑΡ. ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΤΡΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αρχαία Ολυμπία όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο, στάση για καφέ, επόμενη στάση στην Πάτρα μέσω Πύργου, Άφιξη και επίσκεψη στον Αγ. Ανδρέα.. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις Ρίο – Αντίρριο, για καφέ στην Αμφιλοχία, χάνι Τερόβου και στα Γρεβενά.   άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 240  €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 150 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΟΑΕΔ  125 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΟΓΑ ΕΚΔΟΜΙΚΟ  80 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ  ΟΓΑ 110 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

- Αρχηγό συνοδό.

- Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα inn 3*.

.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων,

Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη.


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών