ΜΕΣΣΗΝΗ - ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΣΠΑΡΤΗ - ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ - ΚΟΡΩΝΗ - ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΑ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : TKT128
Κατηγορία : ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Προορισμός : ΜΕΣΣΗΝΗ
Λεπτομέρειες

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  29/04/2018

ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΤΡΙΠΟΛΗ - ΜΕΣΣΗΝΗ. Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 07.00 δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ), Λαμίας (στάση για 30 λεπτά), Ισθμός της Κορίνθου ( στάση για γεύμα), Τρίπολη όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ στην μεγάλη πλατεία, άφιξη στην Μεσσήνη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η : ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΣΠΗΛΑΙΟ ΔΙΡΟΥ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ 250 χλμ. . Πρόγευμα και αναχώρηση για το Μυστρά, επίσκεψη στο κάστρο και στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Σπάρτη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για ψώνια και βόλτα στην πόλη. Επόμενη στάση στο σπήλαιο του Διρού όπου θα έχουμε χρόνο για να το επισκεφτούμε. Αναχώρηση για την Αρεόπολη όπου θα γευματίσουμε. Μετά το γεύμα θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής για την Μεσσήνη με ενδιάμεση στάση για  καφέ. Άφιξη στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η :ΑΓΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑ - ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 160 χλμ. Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αγ. Θεοδώρα, προσκύνημα και στην συνέχεια επίσκεψη στην Μεγαλόπολη όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο. Αναχώρηση για Καλαμάτα όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα. Μετά το γεύμα περιήγηση και ψώνια στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, επιστροφή στο ξενοδοχείο  το απόγευμα και ξεκούραση.     Το βράδυ βόλτα σε κοντινό παραθαλάσσιο χωριουδάκι. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η : ΠΥΛΟΣ - ΜΕΘΩΝΗ – ΚΟΡΩΝΗ 130 χλμ. Πρόγευμα και αναχώρηση για την Πύλο, όπου θα περιηγηθούμε την όμορφη παραλιακή πόλη και το μουσείο της. Επόμενη στάση η Μεθώνη με το καλά διατηρημένο ενετικό φρούριο, χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για βόλτα. Στην συνέχεια αναχώρηση και άφιξη στην Κορώνη, γεύμα και χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε την πόλη. Επιστροφή στην Μεσσήνη, ξεκούραση και διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 5η : ΜΕΣΣΗΝΗ - ΑΡ. ΟΛΥΜΠΙΑ - ΠΑΤΡΑ – ΘΕΣΣ/ΝΙΚΗ 724 χλμ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Αρχαία Ολυμπία όπου θα επισκεφτούμε το μουσείο, στάση για καφέ, στην συνέχεια αναχωρούμε για Πάτρα μέσω Πύργου, Άφιξη και στάση στον Αγ. Ανδρέα. Στην συνέχεια,  Ριο – Αντίρριο, Ναύπακτος, Ιτέα ( στάση για γεύμα και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ στην Λαμία και στα Τέμπη.   άφιξη στην Θεσσαλονίκη αργά το βράδυ.

 

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 220 €

ΜΕ ΔΕΛΤΙΑ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΑ ΟΓΑ : 60 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

-Μεταφορά με πολυτελή κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.

- Αρχηγό συνοδό.

– Διανυκτερεύσεις με πρωινό στο ξενοδοχείο Κλεοπάτρα inn  σε δίκλινα δωμάτια με μπάνιο και wc..

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ: Επιπλέον γεύματα, ποτά, διασκεδάσεις, εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων,

 

 


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών