ΚΕΡΚΥΡΑ 3 & 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : AZF789
Κατηγορία : ΑΠΟΚΡΙΕΣ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Προορισμός : ΠΟΝΤΙ - ΓΑΣΤΟΥΡΙΟΥ
Λεπτομέρειες

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  3ΗΜΕΡΗΣ  09/03/2019 & 23/03/2019

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ  4ΗΜΕΡΗΣ 08/03/2019  & 22/03/2019


1η ΗΜΕΡΑ: ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΚΕΡΚΥΡΑ 470 χλμ.

Αναχώρηση από το γραφείο μας ώρα 06.30 για Ηγουμενίτσα δια μέσου Γρεβενών ( στάση για καφέ ),  Μετσόβου, Ιωαννίνων.  Άφιξη και επιβίβαση στο πλοίο για Κέρκυρα. Άφιξη στο νησί  και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα επίσκεψη στο Κανόνι στην νότια άκρη του ακρωτηρίου της Παλαιόπολης. Η περιοχή του Κανονιού είναι μια από τις γραφικότερες της Ελλάδος με θέα τα δυο νησάκια τη Μονή Βλαχερνών και το Ποντικονήσι, που αποτελούν το σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας. Δείπνο. Και βόλτα στην πόλη της Κέρκυρας. Διανυκτέρευση.


2η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΑΧΙΛΛΕΙΟ - ΠΟΛΗ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για το Αχίλλειο, το παλάτι που έχτισε το 1890-91 η αυτοκράτειρα της Αυστρίας Ελισάβετ. Ξενάγηση στο Αχίλλειο και αναχώρηση για την ξενάγηση στην πόλη της Κέρκυρας. Επίσκεψη στο Βρετανικό Παλάτι, το Ναό – Μητρόπολη του Αγίου Σπυρίδωνα, το Δημαρχείο. Στην συνέχεια χρόνος ελεύθερος για να παρακολουθήσουμε το Κερκυραικό Καρναβάλι. Χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο. Το βράδυ Χρόνος ελεύθερος στην πόλη και προαιρετική επίσκεψη στα Φρούρια της πόλης ( Παλιό και Νέο Φρούριο ). Επιστροφή και διανυκτέρευση.


3η ΗΜΕΡΑ: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ  - ΚΕΡΚΥΡΑ.

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Παλαιοκαστρίτσα. Κατά την διαδρομή περνάμε από περιοχές πνιγμένες στο πράσινο για να φτάσουμε στο καλύτερο και πιο τουριστικό σημείο της Κέρκυρας με γραφικούς όρμους, απότομους βράχους και ένα καταγάλανο κόλπο. Επίσκεψη στη Μονή Θεοτόκου που ιδρύθηκε το 1225, το τωρινό κτίσμα είναι του 18ου-19ου αιώνα. Χρόνος ελεύθερος και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ξεκούραση. Δείπνο. Το βράδυ Χρόνος ελεύθερος στην πόλη και προαιρετική επίσκεψη στα Φρούρια της πόλης ( Παλιό και Νέο Φρούριο ).


4η ΗΜΕΡΑ: ΚΕΡΚΥΡΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την πόλη της Κέρκυρας. Χρόνος ελεύθερος για τα τελευταία ψώνια και προαιρετική επίσκεψη στα μουσεία της πόλης (Σινωιαπωνικής  τέχνης, Παλιό και Νέο Φρούριο), γεύμα. Στην συνέχεια επιβίβαση στο F/B για Ηγουμενίτσα και από εκεί για Θεσσαλονίκη δια μέσου Γρεβενών(στάση για  καφέ) και Βέροιας.

Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ.

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 3ΗΜΕΡΗΣ : 149 €

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 4ΗΜΕΡΗΣ : 199 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

- Τη μεταφορά με πολυτελή πούλμαν του γραφείου μας.

- Τις περιηγήσεις – ξεναγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα με τοπικό ξεναγό.

- Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.

- Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο BINTZAN INN 3*   με ημιδιατροφή.

- Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα.


ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό, είσοδοι μουσείων, νυχτερινών κέντρων.

ΣΤΗΝ 3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΕ Η 3Η ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών