ΜΠΑΝΣΚΟ 3 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : VEG226
Κατηγορία : ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ
Χώρα : ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ
Νομός : ΜΠΛΑΓΚΟΕΒΓΚΡΑΝΤ
Προορισμός : BANSKO
Λεπτομέρειες

 

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ : 30/11/2018

ΗΜΕΡΑ 1η: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΠΑΝΣΚΟ.

Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 17.00.  Άφιξη στα σύνορα και μετά από τον έλεγχο των ταυτοτήτων ή των διαβατηρίων διέλευση από τα σύνορα του Προμαχώνα, στάση στο ελληνικό κατάστημα travel value και συνεχίζουμε. Περνώντας από το Σαντάνσκι και τα στενά της Κρέσνας, άφιξη στο Μπάνσκο. Τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου. Στην συνέχεια βόλτα ή νυχτερινή διασκέδαση σε ντίσκο ή  club του χωριού. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η: ΜΠΑΝΣΚΟ

Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για να απολαύσουμε την διαμονή τους στο Μπάνσκο ανάλογα με την προτίμηση τους.

Α)  Χαλάρωση στο spa center του ξενοδοχείου.

Β) Μια πρώτη γνωριμία με το πανέμορφο γραφικό χωριό το οποίο βρίσκεται σε υψόμετρο 925μ., με παραδοσιακά πέτρινα σπίτια, μια μεγάλη κεντρική πλατεία με πεζόδρομο και την εκκλησία της Αγ. Τριάδος στον κεντρικό δρόμο Πίριν όπου θα βρείτε και πολλά εμπορικά μαγαζιά για τα ψώνια σας, πολλές ταβέρνες και καφέ.

Γ) Σε περίοδο που έχει χιόνια, επίσκεψη στο νεότερο χιονοδρομικό θέρετρο της Βουλγαρίας αλπικής μορφής. με ψηλότερη κορυφή του χιονοδρομικού, Βίχρεν στα 2.914μ.. Τα mini bus του ξενοδοχείου έχουνε τακτικές αναχωρήσεις για τα Lifts από εκεί θα φτάσετε στης κορυφές όπου θα κάνετε ski  ή θα απολαύσετε το την θέα και τον καφέ σας.

Το Βράδυ δείπνο. Στην συνέχεια βόλτα ή νυχτερινή διασκέδαση σε ντίσκο ή  club του χωριού. Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. Πρόγευμα και χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για να απολαύσουν της παροχές του ξενοδοχείου. Αναχώρηση στις 12.00 για το Σαντάνσκι όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για βόλτα και γεύμα. Επιστροφή μέσω συνόρων Προμαχώνα, στάση για καφέ καθ οδών, άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ : 65 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.

- Διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο VIHREN  4*  με πρωινό.

- Δωρεάν χρήση στο spa center του ξενοδοχείου ( πισίνα , σάουνα, γιακούζι )

- Αρχηγό συνοδό του γραφείου μας.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Ποτά, επιπλέον γεύματα.

- Προαιρετικές εκδηλώσεις και διασκεδάσεις.

- Μασάζ και θεραπείες καλλωπισμού στο spa του ξενοδοχείου.

 


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών