ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : DYT122
Κατηγορία : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ - ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΖΑΚΥΝΘΟΥ
Προορισμός : ΖΑΚΥΝΘΟ
Λεπτομέρειες

 

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ 26/07, 02/08, 12/08, 23/08

1η ΗΜΕΡΑ : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΚΥΛΛΗΝΗ – ZΑΚΥΝΘΟΣ (565 χλμ. )

Συγκέντρωση στο γραφείο μας στις 06.00 το πρωί και αναχώρηση δια μέσω, Τεμπών, Λαμίας, Άμφισσας, Ιτέας, γεύμα καθοδόν, Ναυπάκτου, στη συνέχεια αναχώρηση δια μέσου Αντιρρίου - Ρίου, Πάτρας. Άφιξη στην Κυλλήνη και επιβίβαση στο πλοίο, αναχώρηση και άφιξη στην Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

2η ΗΜΕΡΑ  : ΖΑΚΥΝΘΟΣ – ΛΑΓΑΝΑΣ

Πρωινό, στη συνέχεια ξενάγηση στη πόλη. Θα επισκεφθούμε την πλατεία της πόλης της Ζακύνθου ,που κυριαρχείτε από το άγαλμα του ελληνικού εθνικού ποιητή Διονύσιου Σολωμού , το Βυζαντινό μουσείο και το μουσείο Σολωμού – Κάλβου. Επόμενη στάση στην εκκλησία του Αγ. Διονυσίου, προστάτη του νησιού για προσκύνημα. Αναχώρηση για Λαγανά μια από της πιο τουριστικές περιοχές του νησιού με πανέμορφη παραλία και εκατοντάδες εμπορικά μαγαζιά, εστιατόρια και καφετερίες. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο, γεύμα και αν το θέλουμε θα επισκεφτούμε προαιρετικά με βάρκες την περιοχή που γενούν η θαλάσσιες χελώνες.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς, για μια βραδινή βόλτα στην περιοχή.

3η ΗΜΕΡΑ : ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΣ - ΑΓ. ΜΑΥΡΑ – ΑΝΑΦΩΝΗΤΡΙΑ – ΑΛΥΚΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για Μαχαιράδο όπου θα επισκεφθούμε την Μονή της Αγίας Μαύρας, στην συνέχεια θα επισκεφτούμε την Αναφωνήτρια και το μοναστήρι όπου μόνασε ο Άγιος Διονύσιος. Επόμενη στάση στην τοποθεσία από όπου θα θαυμάσουμε το ξακουστό «Ναυάγιο». Αφού περάσουμε από το χωριό Βολίμες θα φτάσουμε στης Αλυκές όπου θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση. Δείπνο και  χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Ζακύνθου.

4η ΗΜΕΡΑ : ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΠΗΛΙΕΣ –  ΝΑΥΑΓΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για την βόρεια πλευρά του νησιού όπου θα επισκεφτούμε τον Αγ. Νικόλαο Σχιναρίου από όπου μπορούμε να επισκεφτούμε προαιρετικά της Γαλάζιες Σπηλιές και το Ναυάγιο. Χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, ξεκούραση και Δείπνο. Το βράδυ χρόνος ελεύθερος στην πόλη της Ζακύνθου.

5η ΗΜΕΡΑ : ΖΑΚΥΝΘΟ – ΚΥΛΛΗΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 570 χμ.

Πρωινό και αναχώρηση, επιβίβαση στο πλοίο για Κυλλήνη, άφιξη και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσου Πάτρας, Ρίου – Αντιρρίου, στάση για γεύμα καθοδόν, Ιτέας, Λαμίας, Τεμπών. Άφιξη στην Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  340 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

 Τις μεταφορές με υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας με κλιματισμό.

Τα εισιτήρια του πλοίου Κυλλήνη - Ζάκυνθος – Κυλλήνη.

Τις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Matilda 3*  ( Βασιλικός) με ημιδιατροφή.

Τις  περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας..

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων, εισιτήρια για το καραβάκι για Γαλάζιες Σπηλιές και Ναυάγιο, και για την Κεφαλονιά  και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό. Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών