ΣΚΥΡΟΣ 5 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : KVR927
Κατηγορία : ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ - ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΣΠΟΡΑΔΕΣ
Προορισμός : ΣΚΥΡΟΣ
Λεπτομέρειες

 

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 23/09/2020

1η ΗΜΕΡΑ. Συγκέντρωση  και αναχώρηση  το πρωί με προορισμό την Κύμη. Θα φθάσουμε μετά τις ενδιάμεσες στάσεις, το απόγευμα , για να πάρουμε το πλοίο με προορισμό την Σκύρο. Θα φτάσουμε το απόγευμα στο νησί και θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ. Πρωινό και αναχώρηση για πανοραμική περιήγηση της ΧΩΡΑΣ. Στην ακρόπολη της Χώρας, στην Ι.Μ. του Αγ. Γεωργίου, στο Αρχαιολογικό Μουσείο και Λαογραφικό Μουσείο (Φαλντάϊς). Πανοραμική η θέα όλου του νησιού. Κατόπιν θα επισκεφθούμε κάποια παραλία του νησιού για μπάνιο και φαγητό. Μετά το μεσημέρι, θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο , για να ξεκουραστούμε και να δειπνήσουμε. Διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ. Πρωινό και αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού, θα επισκεφθούμε τη Ατσίτσα και θα κολυμπήσουμε καθώς και θα γευματίσουμε εκεί. Στη διαδρομή μας θα δούμε εάν επιθυμούν οι ταξιδιώτες κάποια από τις φάρμες εκτροφής του σκυριανού αλόγου και θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το μοναδικό αυτό είδος. Το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας . Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η ΗΜΕΡΑ. Πρωινό και σήμερα θα δούμε το νότιο τμήμα του νησιού, θα επισκεφθούμε μια περιοχή ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και θα δούμε το ακρωτήρι Πουριά με το εκκλησάκι ( χτισμένο σε βράχο) του Αγίου Νικολάου. Θα φάμε σε κάποιο εστιατόριο της περιοχής και στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για να κολυμπήσετε στην περιοχή του ξενοδοχείου και να βολτάρετε στα παραδοσιακά μαγαζάκια της περιοχής. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η ΗΜΕΡΑ. Πρωινό νωρίς και αναχώρηση με το καράβι. Φτάνουμε στην Κύμη και προχωρούμε για την Χαλκίδα. Κατόπιν θα συνεχίσουμε την πορεία της επιστροφής . Με Ενδιάμεσες στάσεις θα φτάσουμε το βραδάκι στην πόλη μας

Τιμή συμμετοχής κατά άτομο σε δίκλινο 250 €

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

- Μεταφορές και περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.

- Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια : Κύμη – Σκύρο & Σκύρο – Κύμη

- Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο  ξενοδοχείο SKIROS PALACE 4* με ημιδιατροφή( 4 πρωινά και 4 δείπνα).

- Αρχηγό του γραφείου.

- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

- Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

Από 1η Ιανουαρίου 2018 επιβάλετε φόρος διαμονής στα ξενοδοχεία ανά δωμάτιο και ανά διανυκτέρευση και καταβάλλεται από τον πελάτη ( 3 € ανά δωμάτιο , ανά διανυκτέρευση )


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών