ΕΥΒΟΙΑ 4 ΗΜΕΡΕΣ

Κωδικός : HUZ761
Κατηγορία : 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Τύπος : ΟΔΙΚΗ - ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΗ
Χώρα : ΕΛΛΑΔΑ
Νομός : ΕΥΒΟΙΑ
Προορισμός : ΑΙΔΗΨΟΣ
Λεπτομέρειες

 

 

Αναχώρηση 25/10/2020


ΗΜΕΡΑ 1η : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΙΔΗΨΟΣ 310 χλμ.: Αναχώρηση από το γραφείο μας στις 07.00 για Εύβοια δια μέσου Τεμπών (στάση για καφέ). Θα πάρουμε το F/B από την Γλύφα και θα περάσουμε στον Αγιόκαμπο της Εύβοιας. Άφιξη στην Αιδηψό, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο .Αφού ξεκουραστούμε  Θα επισκεφτούμε τα λουτρά  της Αιδηψού και το πολυτελέστατο ξενοδοχείο Σύλλας.. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και  διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 2η : ΟΣΙΟ ΔΑΥΙΔ -  ΠΡΟΚΟΠΙ ( ΑΓ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΩΣΟΣ) – ΑΙΔΗΨΟΣ 150 χλμ : Πρόγευμα και  αναχώρηση για το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ του γέροντα στις Ροβιές. Πρόκειται ένα μεταβυζαντινό μοναστήρι σε επιβλητικό τοπίο, που ιδρύθηκε το 16ο αιώνα από τον όσιο Δαυίδ και ανακαινίστηκε το 1877. Το μοναστήρι έχει μέσα κι έξω βρύσες με κρυστάλλινο νερό, αφού προσκυνήσουμε θα επισκεφτούμε την Λίμνη για καφέ. Στην συνέχεια αναχώρηση για το Προκόπι, όπου θα επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Ρώσου. Στο μοναστήρι φυλάσσεται το σκήνωμα του αγίου, το οποίο το έφεραν οι πρόσφυγες από το Προκόπι της Μικράς Ασίας μετά την καταστροφή το 1922. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για προσκύνημα . Επιστροφή στο ξενοδοχείο  για ξεκούραση. Το βράδυ  προαιρετικό γλέντι . Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 3η :  ΙΣΤΙΑΙΑ – ΑΙΔΗΨΟΣ: Πρόγευμα και  αναχώρηση για την Ιστιαία, εμπορικό κέντρο της βόρειας Εύβοιας με ευρύχωρη πλατεία και μερικά πέτρινα αρχοντικά, έργα τέχνης Θεσσαλών μαστόρων από τα Αμπελάκια. Χρόνος ελεύθερος στους εκδρομείς για περιήγηση στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε την εκκλησία του Αγ. Νικολάου με σημαντικές τοιχογραφίες μέσα στην Ιστιαία. . Στην συνέχεια χρόνος για γεύμα στους Ωρεούς.   Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και .Διανυκτέρευση.

ΗΜΕΡΑ 4η : ΑΙΔΗΨΟΣ - ΒΟΛΟΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 320 χλμ. Πρόγευμα και χρόνος αναχώρηση μέσω Αγιόκαμπου, απ όπου θα επιβιβασθούμε στο πλοίο για την Γλύφα. Άφιξη και αναχώρηση με ενδιάμεση στάση για καφέ σε χωριό της περιοχής. Αναχώρηση για  Βόλο όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα και γεύμα. Μετά το γεύμα αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη με ενδιάμεση στάση για καφέ. Άφιξη στη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 180 €        ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΩΣ 17/10     130 €


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ 110 €


ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΕ ΔΚΤ ΟΓΑ ΚΑΙ  ΟΑΕΔ  85 €


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

Μεταφορά με πούλμαν του γραφείου μας

Τις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο 40 Πλατάνια 2* με πρωινό

Τις ξεναγήσεις – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα

Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας

Τα εισιτήρια του F/B για Γλύφα – Αγιόκαμπο – ΓλύφαΔεν περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό. Δημοτικούς φόρους ξενοδοχείου.


Γενικά χαρακτηριστικά
Εικόνες
Επιστροφή


Διεθνείς Λεωφορειακές Γραμμές

buslines

Αναζήτηση Εκδρομών